Niet-geweven de Stoffenco. van Dongguanhengli, Ltd.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certificaat
Ik geloof in onze samenwerking en ik ben zeer tevreden met uw baan en uw kwaliteitsproducten. Naast I die ik geëerd om zaken met u te doen heb gevoeld.

—— Massimo

Beste Suikergoed, Ik weet u een goed werk doet. Achting, Benny

—— Benny

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Hengli Nonwoven Fabric Co., Ltd.

Kantoor
machine
Fabriek
Niet-geweven Stoffenlijn

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Hengli
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 5000000-800000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 70% - 80%
Dongguan Hengli Nonwoven Stof Co ltd is gevestigd in Lubian industrie Zone, Chashan Town, Dongguan City, Provincie Guangdong, China. Ons bedrijf werd opgericht in 1998 en beslaat een oppervlakte van 9.500 vierkante meter met 5.000 vierkante meter aan werkplaatsen. Nu hebben we drie reifenhauser spunboned non-woven stoffenlijn, de lamineerlijn, de printlijn, TNT tafelkleed vouwlijn, geperforeerde rollenlijn, hoge snelheid snijlijn, de Ultrasone lijn en zo verder. Onze intensieve verwerking breidde zich uit naar afdrukken, lassen, Perforator, Ultrasoon ... dat op veel gebieden op grote schaal wordt gebruikt. Weclome uw patronaat!

HENGLI NONOWVEN STOF CO., LTD Unieke producten:
PP spin-gebonden non-woven stof
PP / PE / OPP / PET Gelamineerd Niet-geweven Fabirc
36meters Super breedte niet-geweven stof
0.01meter Mini-breedte niet-geweven stof
3% UV-bestendig pp-spinband Niet-geweven

Vlambestendigheid PP spun-bonded non-woven
Ultrasone niet-geweven stof
Waterbestendige geweven stof

voorgesneden nonwovne weefsel

Tafelkleed TNT

Mini-rollen


Specificatie:
Grondstof: polypropyleen
Gewichtsbereik: 9 - 300 g / m2.
Breedte van de stof: 0.01m - 36m
Kleuren: volledig bereik beschikbaar - conform de PANTONE®-kaart om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van onze klanten.
Verpakking: minimum: 5 m / rol

Toepassing:
Thuis textiel: Matrashoes, kussenslopen, lakens, etc.
Hygiëne & Medisch: chirurgisch gekweekt, Caps, Slippers, etc.
Verpakking: alle soorten boodschappentassen, rijstzakken, thee & koffiezakken, enz.
Landbouw: gewasbeschermer, bananenzakken, onkruidbestrijdingsstoffen, enz.
Voering en bijlagen: veerzakken, Sofa & bed-voering, kledinginterlinings enzovoort.

 

De geschiedenisfabriek stelt hartstochtelijke, energieke, hardworking en intellectueel nieuwsgierige mensen tewerk die een rente in zaken en geschiedenis hebben. Ons personeel omvat bedrijfsmensen, creatives en archivarissen die ervaring bij andere publicitaire mededelingenagentschappen, bedrijven, media bedrijven, culturele instellingen en technologie en advies bureaus hebben.

 

 

In 1998, wordt Hengli officieel opgericht.  Bij zijn vroege dagen, zijn er slechts één Nonvoven-stoffenmachine en verscheidene arbeiders. Nochtans, is ons hardworking Hengli-personeel bang van geen ontbering en dag en nacht werkend aan het productiefront, elk van dragen deze tot Hengli bij overleven in de woeste concurrentie. 

 

 

In 2003, verplaatste Hengli zijn installatievorm naar een groter vloeroppervlak.  En in hetzelfde jaar, vestigde Hengli met succes de samenwerking met Ikea en Koninklijk Meubilair.
 
In 2008, investeerde Hengli de nieuwe Gelamineerde machine die de 1st 1.6m breedte gelamineerde machine in gehele niet-geweven industy van Guangdong is.  Deze nieuwe machine hielp Hengli om de hardste tijd tijdens de Financiële Crisis door te brengen. 
 
In 2013, was Onze nieuwe 2.4m machine opstelling geweest.  
 
In 2014, was druklijn Twee estiblished geweest. Met zowel flexo-drukkende lijn als de lijn van de compensatiedruk, kunnen wij aan alle klantenverzoeken voldoen. 
 
In 2016, Wegens de milieubescherming in gehele wereld, more and more disposible punteneisen op vele gebieden. Aldus, nam Hengli deze kans aan investeerde het knipsel van de Lijstdoek en het vouwen van machine, perfomated machine voor lijstdoek en bedblad.  Al deze investeringen brengt Hengli voor zijn nieuwe era. 
 
 

Waarom Hengli


1. De „kwaliteit is onze cultuur.“ Wij hadden 7 professionele productielijnen voor niet-geweven farbic, gelamineerde stof, drukstof, tabel doek. Het strikte QC team, het geavanceerde testmateriaal verstrekt klant de goede Kwaliteitsproducten. Al onze stof had SGS rapport. 

2. „Met ons uw geldbrandkast.“ Volledige terugbetaling in het geval van slechte kwaliteit of vertragingslevering.

3. De „tijd is gouden.“ Voor u en voor ons. Wij hadden het professionele teamwerk dat makend aardige kwaliteit in korte tijd kan.

4. De „kwaliteit is de ziel van een onderneming.“ Wij hadden de eer om IKEA, Koninklijke funiture, Samsonite, Delsey etc. te dienen.

 

Contactgegevens
Dongguan Hengli Nonwoven Fabric Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Miki Lu

Tel.: 86-769-86868153

Fax: 86-769-22904884

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!